Вясна

ВЯСНА

Спеў птушыны, пах пралесак
Кружаць, кружаць галаву...
На зялёных хвалях лесу
Ў невядомы мір плыву...
Прамень сонца скрозь нябёсы
Заглянуў у душу мне...
"Дзякуй..." - прашаптала лёсу
І кудзесніцы Вясне...

04.04.2019


Рецензии