ще хвилина

І ще хвилина і відлітаю,
І мій літак у нічному небі.
Напевно ти вже мене чекаєш,
І я невдовзі побачу тебе.

Тебе на відстані відчуваю,
Так якби поруч була зі мною.
Питаєшся, чи тебе кохаю,
А я живу лиш одній тобою.

Напевно Богу так було треба,
Щоб ми з тобою змогли зустрітись.
Бо я так мерзну в далі від тебе,
Лише тобою я зміг зігрітись.

На кожну зустріч я так чекаю,
Як під водою затримав подих.
То як безтями тебе кохаю,
Хай викликає у людей подив.

Шукаю погляду твоїх очей,
Їх серед натовпу відшукаю.
Тебе впізнаю і в темній ночі,
Бо я так сильно тебе кохаю.


Рецензии