МИША

Були усякі Прези в нас,
та клоунів ще не бувало,
і от… з’явився напоказ,
як сіра миша з піддувала.
Вона струсила пилюгу
і навкруги давай моргати,
а я скоріш за кочергу,
щоб вигнати з моєї хати.
Не обзавівся я котом,
ото б її спіймали разом.
Тож треба взятися гуртом
і змити мишу в унітазі.


Рецензии