Весели наспивы

ВЕСЕЛІ НАСПІВИ

Як купила я курчат, ждала занесуться,
Буду яйця продавать, куплю нову щубцю.
Хай побаче все село яка я вродлива
Щоб такої не було, мені личить біла.

Мрія довго не живе кури виростають
Курочка знесла яйце а півні співають.
Ось сусідка докуча шуба заспівала,
На базарь зібралась я бо зима настала.

Жіночко чому півні як чорти деруться,
Тут же курочка одна, ось за неї бьються.
Тай підходить покупець витяга лапатник
Бачу тут нема яець, скільки ваш курятник.

ЩО! Зі мною берете, із тобой вродлива
Будь дружиною мені, щоб мене любила.
Тай купила я собі нову шубу білу
По селу тихенько йшли під рученьку з милим.
Проігриш:
Не купила б я курчат тай не доглядала
Не носила б шуби я й милого не мала.
27 червня 2011 року.


Рецензии