Трийця

ТРІЙЦЯ.

Ой куе Зозуля, соловьї співають.
На веселу трійцю, музики заграють.
Сходжу подивлюся, у гаю квічала,
Щоб на трійцю моя хата. кращою стояла.
Приспів:
Ой, не жалко
Дуба зеленого,
Наламала квічання я
Принесла додому.

Як же відчепити, років десять скинуть,
Щоб помолодіти, оченята плинуть.
Бо веселі хлдопці, в вишитих сорочках,
Засмутили, моє серце, молоде-дівоче.
Приспів:
ОЙ, не жалко
Дуба зеленого.
Заманила козака я
В хату молодого.

На долівку травку, любисток кидала,
Та щей під горою, чебрецю нарвала.
Прибрана світлиця, казака манила,
Подивилась в йього очі, та й почервоніла.
Приспів:
Була нічка
Така коротенька,
А з чубатим козаком я
Стала молоденька.
22 квітня 2007 року.


Рецензии