Шуточны частушки

ШУТОЧНі ЧАСТІВКИ. Покрова

Коли закінчаться жнива,
В коморі все зерно насіння.
Нехай порадуе зима,
Коханим радісне весілля.

Почалися дні покрови
Ревуть дівки як корови.
Бо не можно спілкуватись
Кінця поста дожидатись.
ОХ   ОХ   ОХ   ОХ
Кінця поста дожидатись.

Попостуемо коханням
Розговіемося щастям
Усміхнуться наші милі
Дівчатоньки чорнобриві
ОХ   ОХ   ОХ   ОХ
Дівчатоньки чорнобриві.

Ой що буде як Микита
Жде мене коло корита
Треба Петру відказати
Гарбуза несу до хати.
ОХ   ОХ   ОХ   ОХ
Гарбуза несу до хати.

Враз свати оторопіли
Мабудь дівчина здуріла
Щоб такого Петра в хаті
Гарбузами годувати.
ОХ   ОХ   ОХ   ОХ
Гарбузами годувати.

Мати розвела руками,
Червоніє із сватами.
Та й побігла донька в сіни,
До коханого Микити.
ОХ ОХ ОХ ОХ.
До коханого Микити.

Одні з хати другі в хату,
Щоб Одарку засватати.
Бо вона така вродлива,
Парубкам села на диво.
ОХ ОХ ОХ ОХ,
Парубкам села на диво.

Ці горілку виставляють,
Та й Микиту похваляють.
А Одарка чрвоніє
Щастя серце її гріє.
ОХ ОХ ОХ ОХ
Щастя серце її гріє.

Закінчились дні покрови,
Розібрались чорноброві.
Та й веселими піснями,
Спілкувались з парубками.
ОХ ОХ ОХ ОХ
Спілкувались з парубками.
2008 рік.


Рецензии