American Communist-Superdemocrat

https://music.yandex.ru/album/4952606/track/38638238
The Beat Is Rhythm
Исполнитель: Club Des Belugas

Она не сразу дала ему свой номер телефона
 - между нами слишком большая разница, дикарь не знающий моего языка
 - чехословацкий? да я его знаю почти в совершенстве!
 - дикий республиканский олень перед цивилизацией и прогрессом социализма
 - да я в душе коммунист, просто скрываю это и для супердемократов нет другой партии! Робин Гуд - моё тайное второе имя!
 - самовлюблённый карлик-монстр с необузданным нравом!
 - скромнее меня в мире нет никого! Мною движет только жажда справедливости и желание помогать людям!

***

She did not immediately give him her phone number.
  - there is too much difference between us, a savage who does not know my language
  - Czechoslovak? Yes, I know him almost perfectly!
  - a wild republican deer before civilization and the socialism progress
  - yes,  I am a communist in my heart, I just hide it and there is no other party for super-democrats! Robin Hood - my secret second name!
  - narcissistic dwarf-monster with an unbridled temper!
  - there is no one more modest in the world! I am driven only by a thirst for justice and a desire to help people!


Рецензии