Анекдот з бородою

Зібрався чоловік в поїздку закордонну.
Дружині каже: - "Вічний твій каприз,
Не зможу я тобі купить тріко капронне,
Затрачу  долари я краще на стриптиз".

Вона: - "Ти все-таки купи мені одежу,
А той стриптиз сама тобі я покажу,
Такий, що похоті твоїй не буде вдержу..."
І скинула із себе все, щоб бачив він красу.

Прикрила світло, музику включила
Й виконувати стала танець живота.
- "Ну як?, - тебе я вдовольнила,
Скажи, танок мій, правда ж, красота?"

Не думавши, їй відповів він швидко:
- "Що ж, рацію парторг наш мав,
Розбещений капіталістів нрав,
Стрипиз така мерзота, що дивитись гидко".


Рецензии