Lietuvoj

Lietuva tu mano Lietuva!
Pasaku salis tu stebuklinga,
Tavo zmones man padare viska
Kad mane lengviau nuzudit...

Amzinai taves as prisiminsiu,
Esi mano kale is sapnu...
Cia toli as drasiai pasakysiu:
Gimes tavije, dar gyvenu!


Рецензии