Не похитна в ра

Як що є віра ,сумління недоречне.
Душа ввійде за непохитність в рай,
Бо із Отцем там жити буде вічно.
У кожного є розум , обирай.

Беспечним шлях не буде для спасіння
Слідкуй за думками,словами,діями.
Щоби у злагоді росло твоє насіння,
Напевно то,для кожного омріянне.

Та буде час,коли лукавий тішиться,
Коли в сумління зануриться твій дух.
В куту глухому думки, щоби вішаться.
Тримайся Янгола, бо Він твій справжній друг.

Після негоди з за хмар засяє сонечко,
Веселка барвами прикрасить небеса.
І тверда віра відкриє знов віконечко,
ОкрОпить  душу Божая роса.

Важливий  Богу,хто має непохитність,
Для кого віра  ,наче джерело.
Тому напевно личить Божа милість.
Господь з тим поруч,щоби не було.
Сосєдка О.Д.   26.11.2018 р.


Рецензии