Спогади

Скільки ходжу я самотній
По білому світі?
Дні дитячі безтурботні
Канули вже в літу.

То було вже так далеко,
Років за пів сотні.
Принесла мене лелека,
Ніби то сьогодні.

Скинув птах до рук матусі
Дивне немовлятко,
У чудовому був дусі.
Мій щасливий татко.

Мріяв ,щоби народився
Козачок-нащадок.
То ж тепер не помилився ,
Після двох дівчаток.

Ніби то було, ще вчора,
Підростав хлопчисько.
Час ,нажаль,минув так скоро,
Вже і старість близько.

У свідомості зі мною
Живі мама й тато.
Щастя маю я з горою,
Друзів теж багато.

Добігає кінця вірш мій,
Але будуть жити
Всі мої дитячі мрії,
Їх продовжуть діти.
Сосєдка О.Д.    07.11.2018 р.


Рецензии