Василь Хл бн ков Могила. 18. 12. 2018 р..

Бачу твої очі.
Змішані болем і силою.
Плаче наша земля загальна.
Рано забрала вона тебе.
Відслужив вірним сином її.
Берег до останнього дня батьківщину.
Ніби сорокові були вчора.
Голос чую твій звідти.
Не зраджуй правнук своїх і себе.
Прадід — відстаю до кінця!.
Не спи, почуй мене.
Дай мені міць свою.
Я піду в бій.
За тебе, за себе, за предків, за дітей !.
Буде палати небо.
Разом з нею земля.
Пройду шлях один, інші зрадили.
До кінця я, до кінця я.


Рецензии