Василь Хл бн ков-Н ч. 23. 03. 2019 р..

Після трудового дня.
Настане черга твоя.
При білій-чорному місяці.
Під дощ проливний.
Сховавшись солодкими снами.
Люди будуть спостерігати весілля, щастя.
Мені не спитися.
Бачу всю тебе.
Очима зрею темряву.
Темно — кольорові душі.
Райська-пекельні Ворота.
Половина в рай, половина в пекло, а мені куди?.


Рецензии
Дуже цікавий твір! Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   18.01.2020 23:52     Заявить о нарушении