Василь Хл бн ков М сяць. 14. 03. 2019 г..

Біла — темна.
Всесвіт старовинний.
Зірка за зіркою.
Сонце і хмари.
Слідом черга твоя.
Выгленишь виють вовки.
Сплять люди.
Але не я.
Відчувати як ти травмуєш мене.
Любов'ю не зігріваєш мене.
Очікую диво.
Віддаляєшся від мене все далі.
Я наївний закоханий в цю особу.
Думаю залишитися з тобою назавжди.
Подаруй шанс Мені.
Ми будемо разом я чоловік, ти дружина.


Рецензии