Василь Хл бн ков За горами. 18. 03. 2019 р..

За ними заховані.
Всі людські душі.
І мертві тіла.
Небеса білі Райські Ворота.
Сонце жовті видніються частка.
Приймуть вони тебе.
Полюби їх як мати рідну.
Як батьки закриють горою.
Силою і красою.
Взаємопов'язану міццю.
Зачаровані — зачаровувати.
Гора за горою, і ще одна гора.


Рецензии