Василь Хл бн ков - Душа. 23. 03. 2019г..

Розуміється, летается.
По курганах, степах.
Річкам, озерам.
Злітає спочатку.
Приземляється потім вже.
Як сокіл дивиться в небо.
Розкрив крила.
Пурхає над землею, моя душа.


Рецензии