Василь Хл бн ков-В три. 05. 03. 2019 р..

Ех галасливі шуми.
На вулиці погода брудна.
В душі не краще.
У фізиці не видаю.
Загрузли в негативі.
Кожна людська доля.
Ніби так і треба.
А треба ж сині хмари.
Щастя горою.
Діти щоб були схожі на батьків.
А не щоб віддалялися від будинку.
Вітри дмуть прямо в очі.
Закладають всі вуха.
Але злість рве нас жахливо.
Ми шукаємо самих себе.
На б не загубитися в димових вітрах.


Рецензии