Меморандум

 Ми не були ніколи без роботи,
Йшли,  «де Макар, навіть не пас теля» 
Втирали піт гарячий  до нудоти,
Бувало, й не вертались відтіля.
 
Тепер же ми - тиняємось по миру,   
Шукаєм те, що загубили в час.
Берем «кравчучку»*, лом або сокиру,
-Європа бач,  піклується про нас.
 
Ті, що чверть віку пакості робили,
Затихли?! Чи сховалися «під піч»?? 
Свої мішки валютою набили,
І в них тепер, немає протиріч.
 
І тут, меж ділом, згадуєш  про  атом,
Та про ракети,  зроблені на гріх.
І здуру пробурчиш тихенько матом:
- Навіщо ж ми – «розброювали» їх???

* - "кравчучка" - саме краще, що
зробив перший президент.


Рецензии