Гениално денонощие

Лека нощ,Моцарт!
Ти изсвири своя реквием!

Лека нощ,Дали!
Ти повеси своите пластелинови часовници!

Лека нощ,Висоцки!
Ти изпя изстрела от Черния си пистолет!

Добър ден,Айнщайн!
Живеем още относително към Светлината!

Ако гениалният човек изчезне-
Вселената завършва своето съществуване!

Добро ви утро,хора!
Господ се обади пак отнякъде...

26.09.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии