Укр. В будяках

Запорошило снігом все довкола,
а мені хочеться пробігтися по полю,
там де колись я бігав в будяках,
та колючки виймав в своїх ногах.
А зараз снігом притрусило навкруги,
а для зайців лисиці вороги ,
а їх як і для нас, лишилося багато,
а нам приходиться як і зайцям, це відчувати.


Рецензии