Iнша iсторiя

Серце боляче защемило всередині,
Насіяло туману у заплакані очі,
Я перестала жити, лиш існую від нині,
Падають холодні сльози кожної ночі.

Морозом на шкірі застигло минуле,
Безжально розпилюючи навпіл життя,
І наші душі давно вже потонули,
Перестало битись єдине серцебиття.

А тепер догорає свічка яскравих очей,
Опадають ніжні пелюстки усмішок,
Я так стомилась від ігор і лотерей,
Не вистачило до щастя пари фішок.

І я знову кричу, голосно у ніч я кричу,
Відчуваю як рушиться все, що любила,
Та я як завжди тихо, терпляче мовчу,
Ломаючи мої колись могутні  крила.

Я довго і міцно тебе тримала щосили,
"Нехай весь світ зачекає"- завжди казала,
Я наївно думала що ми дійсно щасливі,
А душа десь глибоко з тобою страждала.

І кудись летіла ніч з тобою наодинці,
В синяві далеких казкових ліхтарів,
За скільки років ми давно вже чужинці,
Та не зупинити нам розлучних дощів.

А ти вже розумієш що майбутнього немає,
Порахував скільки сказано було слів пустих,
Скільки було значень у твоєму "кохаю",
Та чи було воно взагалі у розмовах відвертих!?

Закінчився обманутий час та вічні клятви,
Та на порозі стоїть вже холодна душа,
Кохання це далеко не дитячі жарти,
Та це не про нас, це історія вже інша...


Рецензии