Коли одиннадцять минало

КОЛИ ОДИНАДЦЯТЬ МИНАЄ.

Хто краще, щастя побажає?
Зігріє, приголубить вмить...
Ще коси, Мати заплітає,
Хоч серце дівчини, спішить.

Її одинадцять минає,
А вже як ластівкой летить,
Дніпра, побачити заграї,
Намалювати білий світ.

Під небом синім, квіти пахнуть,
Найкращі квіти, по весні.
Червоні, барвисті, тюльпани,
Це в день народження тобі.

Вони бажають, тобі знання,
Приносять кожен рік нове.
І це твоє, маленьке щастя,
Дорослим, кожен рік стає.

Коли одинадцять минає,
А серце ластівкой летить,
То ж слухай Матір, вона знає,
Коханню, кращий – заповіт!

23 квітня 2013 року.
Бабуся Валя – дідусь Олексій
Бажають успіхів в житті.


Рецензии