Гарна молодиця

ГАРНА МОЛОДИЦЯ.
Вийшла із світлиці
Гарна молодиця,
Та й пішла до лісу
Навпростець.
Я гриби збирала
Я пісні співала,
Про своє кохання
Про свій рідний край.
Ой, же я такая
Гарна молодая,
Під вербой стояла
Пісеньки співала.
Пісеньки співала
Милого чекала,
Зірка запалала
В небі ясная.
Де мій любий ходить
Ніченька проходить,
Місяць в небі бродить
Щось шука.
А я під вербою
Співаю про долю,
Про своє кохання
Про свій рідний край.
Ой, же я такая
Гарна молодая,
Під вербой стояла
Пісеньки співала.
Пісеньки співала
Милого чекала,
Зірка запалала
В небі ясная.
30 жовтня 2013 року.


Рецензии