Доню моя

<Людмила Плєвако>

1.
Доню моя, ти така вже доросла,
Думи дівочі вплітаєш у коси.
Тільки для мене маленька ти й досі.
Навіть роки це змінити не в змозі.

Приспів:

Доню моя, моя доню,
Ти не бійся, я з тобою.
Молитвами і думками
З нами завжди наші мами.

2.
Доню моя, моя ніжна перлинко.
Не поспішай, зупинись на хвилинку.
Дай обійняти тебе неквапливо.
Вірю і знаю: ти будеш щаслива!

Приспів:

Доню моя, моя доню,
Ти не бійся, я з тобою.
Молитвами і думками
З нами завжди наші мами.

3.
Доню моя, я тобою багата.
Дещо скажу. Ти повинна це знати.
Навіть коли час настане злітати,
Буду і звідти тебе опікати.

Приспів:

Доню моя, моя доню,
Ти не бійся, я з тобою.
Молитвами і думками
З нами завжди наші мами.


Рецензии