Ja jestem wszedzie pl

Skad i jak nadchodzisz,
Czujesz, wiesz i znasz.
Z glebi serca przewodzisz,
Odpowiedz na wszystko masz.

I chcesz z calej mocy przekazac
Za czym podazac i jak mam zyc.
Mna opiekujesz sie i nie chcesz narazac.
A mozg nie pojmuje jak to ma byc?!

Po cichu wczuwasz sie w siebie…
I pytasz : „ Czy ciagle jestes tam….?
Jak moge zobaczyc lub poczuc Ciebie?
Nie latwo zrozumiec gdzie zyje, gdzie gram”.

Ty szeptem przemawiasz:
-„Ja jestem wszedzie od wiecznych lat:
W powietrzu, w wodzie i w Tobie wewnatrz.
Na ziemi i w ogniu – tu niema krat.”

Kim jestes, gdzie sa granice Twe niewidzialne?
Co czuje w sobie? I z kim rozmawiam?
W odpowiedz slysze :
- „ KOCHAM CIE NIEPOWTARZALNIE !
Ja jestem Toba – Ty jestes mna od dawna…!

Ja zyje w kazdym i w sloncu i w kwiatach,
Ja jestem wszedzie gdzie dusza lata!
I kiedy spisz i kiedy masz smutek i straty,
Ja zyje ! Ja jestem MILOSCIA !
Stworzona z pylkowego zlata”.

TAT 27.05.2017 (23:36)


Рецензии