Розлючений звiр

                Волейболістам с.Прибилова,що на Івано-               
                Франківщині,присвячується.




Признавайся сьогодні,признавайся ,мій друже,
Чому один плаче,а другий,як звір,
Розлючили його,розбудився він дуже
Я зранку це знав,хочеш вір,чи не вір.

Він посміхнений завжди,та  що там казати,
То Прибилів вирує,не чіпайте його,
Додому він їде,везе щось до хати,
Хтось цукерок дитині,а він кубка свого.

Та ні,не розлючений,як у спорті,повір,
Хто програв,посміхайтесь,до зустрічі знов,
А там доживем,та розлючений звір,
Буде рвати усіх,щоб було сто розмов.

                24.03.2019.   


Рецензии