За життя

   
Голосуйте За життя,
Мир на Україні,
Та щасливе майбуття,
У кожній родині.
Вже набридла, ця війна
І потоки крові,
Є дорога лиш одна,
Щастя та любові.

Досить, нам уже ганьби,
Україна гине,
Вибір правильний зроби,
Хай, ця пісня лине.
Ціни, он ростуть щодня,
Не працюють знижки,
Нас веде вперед, брехня,
До Європи пішки.

Не потрібна вже війна,
Справа, це не Божа,
Нами править Сатана,
Все на пекло схоже.
Злодій наплодив сиріт,
Тепер тягне в НАТО,
Знищує козацький рід,
Знаю смерть не свято.


Рецензии