Горькие мысли

Гіркі думки пенсіонерки
в День Незалежності України

Незалежність – дуже  мило!
Але я була б щаслива,
коли б злидні ми прогнали.
То і я б спокійно  спала.

А поки що, вдень і вночі,
я постійно їсти хочу.
Вже обвисли щоки й груди…
Чи піти вже поміж люди

побиратись, чи під церкву,
та й стояти, доки смеркне?
Вже б мені рука не всохла?
Але ні! Я, краще, здохну,

ніж такий терпіти сором!
Я ж на голову не хвора.
Тільки їсти дуже хочу,
вдень і вночі, вдень і вночі…


Рецензии