Я - ж нка

Я - жінка ніжна, чарівна
Для щастя потрібно не багато.
Любов, ласка, доброта,
Розуміння і повага.

Я - квітка хочу сонечка й тепла,
Щоб цілував мене ти на світанку,
Щоб щиро й лагідно обіймав,
Щоб радість дарував щоранку.

Для тебе буду завжди я
Нести тепло, кохання, щастя.
Буду любить тебе завжди,
Ти мій коханий і найкращий.


Рецензии