История History

Аннотация: Политпросвет: Территория смыслов: История. (Инвектива. Хайку. Из циклов «Кристаллы времени», «Волчьи ягоды», «Хроники мутного времени». Авторский перевод на английский.)

История
Лариса Изергина

Бесконечная
череда загубленных
впустую жизней.

17 февраля 2019 г.

Abstract: Pol. Educ.: The domain of semantics: History. (An invective. A haiku. From the “Time crystals”, “Dogberry“, “Chronicles of the troubled times“ cycles. The author’s translation from Russian.)

History
by Larissa Izergina

An infinite series
of  lives gone to rack and ruin
without avail or sense.

Feb 17, 2019


Рецензии