До поры збан воду носить Западно - Полесский диале

До поры збан воду носить,
Вин мынэ так мыло просыть,
Шоб була е тилькы ёго,
Бо ны хочэ бильш ны кого.

А е думаю, гадаю,
З йм згодытысь ны рышаюсь,
Бо другыи хлопцы просять,
Мни цвыты пуд дому носять.

До поры збан воду носить,
А лэж мни такэ здаецьця,
Хто найлипш мынэ попросыть –
Упадэ и розобьецьця.


Рецензии