Я хочу бути поруч

Я хочу бути поруч, коли ти щаслива
Я хочу бути поруч, у кожну сумну хвилину
Я хочу бути поруч, коли на душі злива,
Я хочу бути поруч, я до тебе лину
Я хочу бути поруч, оберігати як перлину
Я хочу бути поруч, любити безупину
Я хочу бути поруч.


Рецензии