менi з тобою повезло...

Не всім звичайно повезло
Щоб  душу серце добро гріло
 не роз'їдало тіло  зло...
 Була гарной  ваша нива
І душа була щаслива...

 Оті щасливі люди тут
 що щастячко щодень жують...


Рецензии