Св тло

      Світло


1

Руки свої – в серце!
Вони знають серце.
З глибин і глибинно
                виведуть суть!
А тим місцем,
звідки ноги ростуть,
декотрі з кримінал-Hосії
гепатимуть об все це –
що без Христа,
бо Христос в серці,
без Христа лживе речуть,
ті – і ті.


Світло бачать –
                з світлом в серці!!
Світло підсилюється,
як на Майдані –
і нижчі до вищих втечуть...


2

Вас християнами наречуть.
Справжніми наречуть!

22.02.2019


Рецензии