Бусел

   Фарбамi разнаквецця
   Iскрыцца сонечны дзень,
   Ласкова вее вецер,
   У небе млее прамень.

   Там, дзе жывуць аблОкI,
   Бусел завiс над зямлей.
   У вышынI далекай
   Адзiнокi, свабодны iзгой.

   Воля! Вольная воля!
   Крылы, неба, свабода!
   Бусел над летнiм полем—
   Сiмвал жывой прыроды.

   
,


Рецензии