Юностi кохання

Кохання юне ніжне перше
Квітучими думками верше
Життя, що річкою вирує,
Красою манить та чарує

Тим обрієм, де у намисті
Барвистий світ, роки перлисті,
Хоч відлетіли дні колишні,-
Весни ті білі квітки вишні…

Зіркове сяюче кохання
Вночі зі сну будить до рання,
Є вісником у часоплині
Найкращих спогадів донині…

Коли на серці дуже гірко,-
Незгасна пломеніє зірка
Нічна яскрава пізня-рання
З відчутним птахів щебетанням…

Та граючих тих променистих
Всіх згадок з шелестом трав чистих,-
Співуча та дзвінка природа,
Як юності кохання врода!
25.03.2019р.


Рецензии