Заграй мен! гармонист

ЗАГРАЙ МЕНІ ГАРМОНИСТЕ.

Заграй мені гармонисте, тут не чує Мати,
В мене нові черевички, піду танцювати.
Притопчу зелену травку, ось якя Олена,
Не балуйся просить Мати, як оріх зелена!!!

Краще сядь он вишивати, кружева на спиці,
Тоді й будуть заглядати, хлопці до світлиці.
Та й не слухаю я Мами, тільки так киваю.
А сама за черевички, та й біжу до гаю.

Я така ще молоденька, не держуся хати,
Бо уже моє серденько, бажає кохати.
Ой, розсипалось намисто, хто пособирає,
Карі очі бачуть хлопця, що мєнє кохає.

Заграй мені гармонисте, тут не бачить Мати,
Як коханий став Оленку, в гаю цілувати.
Та й добігалась до гаю, щож тепер робити,
Бо на Весну, як сніг стане, треба вже родити.

Ну не плачь, жаліє Мати, в тебе буде донька,
Будеш косу заплітати, пока малоденька.
А коли піде до гаю, також не зупинеш,
Така наша доню доля, кохання не спинешь.
31 січня 2014 року


Рецензии