думки...

Я просто жила у полоні печалі
Щастя минало і я заскучала...

Летіли хвилини
А з ними я лину
Неначе пірьйина
Над смутком роздором
І Поряд із вором...

Краде в людей  щастя...
Бо ми в його власті
 війну шле ...напасті
З бідою і горем
Нещастям і болем...
Повне терору


Рецензии