Витвир

Витвір

Струна співала це спросоння:
сон я.

А сльози всі змахнув та витер
вітер.

Підтвердило, що був лиш сон це
сонце.

Одержав назву мій новий твір –
витвір.

Хоч і не народило все це
серце

у справу долучу тепер цю
перцю

Я пригощаю, пийте ви
цю каву.

Чи не буда ця страва вам
цікава?
***

П


Рецензии