Не пiдвiв

Проснувся син, з колиски плач лунає,
та татова любов не знає меж -
на руки взяв й до себе пригортає:
"Ти молодець! Мене не підведеш!"
       Синок росте, за кроком крок долає,
       та так нелегко перший шлях пройти,
       а тато сильні руки підставляє:
       "Ти молодець! Ти ді*йдеш до мети!"
Прийшов похмурий і в синцях зі школи,
та не злякався, друга захистив.
Підтримав тато сина, як ніколи:
"Ти молодець! Ти правильно вчинив!"
       Кохання. Біль від зради не вщухає.
       Страждає серце і душа болить.
       "Тримайся, сину, все в житті буває.
       Ще буде не одна щаслива мить".
На сході ворог градом поливає,
синок воює разом з другом теж.
Від тата повідомлення читає:
"Ти молодець. Мене не підведеш".
       Друг повернувсь, а сина вже немає...
       Над фото тато голову схилив
       і тихо, гірко-гірко промовляє:
       "Ти молодець... Мене ти не підвів..."


Рецензии