Мая беларусачка My Belarusian girl

Я цябе кахаю, кахаю,
I love you, my beautiful girl.
Мая мара, вера, надзея,
My dream, my faith and my hope.
C Am Dm E
ПрипевF E Am Am+3c
Пр.
Мая Беларусачка, маё каханне,
My love, my darling Belarusian girl.

Я цябе чакаю, чакаю,
I wait you, my magical girl.
Маё сэрца, боль i радасць,
My heart, my pain and my joy.

Пр.
Мая Беларусачка, маё каханне,
My love, my darling Belarusian girl.

Я цябе жадаю, жадаю,
I want you, my wonderful girl.
Мая кветачка, зорачка, душачка,
My flower, my star and my soul.

Пр.
Мая Беларусачка, маё каханне,
My love, my darling Belarusian girl.

C Am Dm E
ПрипевF E Am Am+3c 2л


Рецензии