Наш Владимир Высоцкий

When you’re feeling so lone
Or some troubles in life
Find a магнитофон
И пластинку поставь.

And his voice will explain:
Наша жизнь - не игра!
You can sing, laugh and play,
Но над нами беда.

One step left, one step right -
Пропасть с быстрой водой.
You think, if you wear white
Жизнь поладит с тобой?!

He just lived, lived for us,
You can hear in his songs.
Он открыл Третий Глаз,
It can never be wrong!

Thanks our light in the dark!
Thanks for жизни наброски!
Every your word is right,
Наш Владимир Высоцкий!


2004 г.


Рецензии