Ватажок

   Помаранчевий набат.
                Присвячено "героям"-ватажкам майданів різних.
Я- красень. Ватажок. Мій розум- пре із вух.
Я сам - герой !  Я - є майдана дух.
Слова і усмішка - для виборців дурних,
Хай думають, що дбаю Я про них.
Я соловейком їм брехню свою співаю,
Життя багате Я народу обіцяю.
Я- демократ! Я є народний депутат,
А поряд- батько мій, кум, син і сват.
Всі друзі ми. Потрібна всім нам влада.
Я- помаранчевий. З мого ви, люди, стада?!
Куди я вас жену, ви не питайте.
Не думайте! "Ганьба" і "Так!"- волайте!
На Київ! На Майдан! Крокуйте маршем!
Ой, владу повернить, Я хочу бути старшим.
Я- правда, Я- надія вам, мої уста із злата.
Ідіть, ідіть на бій! Лупцуйте свого брата!
Це дуже смішно. Ви за мною? В огонь і в воду?
Щоб гроші повернуть мені, а не народу?
Я на майдані з вами. За що стою там,  знаю.
Я- маг, факір у цирку! Над вами владу маю.
В мої шкідливі руки- віддайте перемогу,
А за брехню і гріх свій, поставлю свічку Богу.
Мені сприяє молодь, ТВ і наша преса,
Борці вони за "правду" і за тріумф прогреса.
Вперед! На барикади! Там жде усіх нас свято,
Нам в цьому допоможуть Америка і НАТО.
Ось так воно нахабне, гримить у всі набати,
До діла ж- гаманець йому свій требе набивати!

                2004г.
 


Рецензии