Спаситель народився

У Віфлеємі в яслах бідних
Спаситель світу народився!
Отримав щоб спасіння  грішник,
Навіки з небом примирився!

Хай слава Господу лунає,
За день Різдва великий славний!
Хай спів наш щирий не змовкає,
І лине в небо Богу слава!
~ДЛВ~


Рецензии