Слава Богу

Слава, слава в небі Богу!
Мир хай буде на землі!
Славте Господа Святого
І дорослі і малі!

Бог послав на землю Сина,
Благодать  зійшла з небес   !
Ця прекрасная новина-
Дивне чудо із чудес.
~ДЛВ~


Рецензии