В таю вас, друз...

Вітаю вас, друзі, в суботній цей день!
Бажаю усім вам любові й наснаги.
В серцях хай лунає побільше пісень
І будуть місця в них нехай для відваги
Пройти нелегкі і тернисті шляхи,
І всім, до єдиного, неба дістатись.
Нехай тягарем нас не тягнуть гріхи.
Бажаю із ними вам всім попрощатись.
Напою із щастя, любові й добра
Давайте наллємо ми повнії чарки,
Давайте тулитись міцніш до добра,
Забувши усі непотрібні нам сварки.
Хай посмішки квітнуть на лицях у вас,
Як рідна  земля розквітає весною.
Господь нехай буде із вами весь час.
Ну що, любі друзі, ви згодні зі мною?

            23 березня 2019 року. 


Рецензии