Миткн пайцар кареворэ айсор

Менк
покр азгенк,
байц айенк менк
Лур сарерум,
цахкнерен ачум.
Мез миайн
Анаиднэ канчум.
Барцр сарер
амур ехек
ми молорвек.
Ашхарн цовэ,
иск дук,
цнвелек лохорд.
Даваджан жамн
канцни.
Миткн пайцар
кареворэ айсор


Рецензии