Донька з татком говорить...

http://stihi.ru/2019/03/23/7722
https://web.facebook.com/GoldKing2017/

Донька з татком говорить:
- Я тебе кохаю!
На щоцi сльоза бринить:
- Я тебе чекаю!!!
Знов питає про нього
У матусi-неньки:
- Вiн з вiдрядження свого
Їде, твiй рiдненький!

Я матусю не збагну -
Вiдповiдь не знає,
Тiльки скажуть про вiйну,
Очи знов ховає.
Прогудiв вночи вокзал
Потягом останнiм
Як розлуки п’єдестал
З таточком коханим.

Чом дорослi так зiтхають? -
Я питаю в мами.
Чом портрети "прикрашають"
Чорними стрiчками?
Та вiдрядження коли
В татка вже скiнчится?
I нарештi вже коли
Всi всмiхнуться лиця?!

Донька з татком говорить:
- Я тебе кохаю!
На щоцi сльоза бринить:
- Я тебе чекаю!!!
Посмiхається портрет
Мовчки в чорнiй рамi,
Не говорить свiй секрет
Донечцi коханiй.

...Я до тебе повернусь! Й до твоєї мами!
Сонця променем зарі! Мріями та снами!

=GoldKing=23.03.2019/Домiнiкана/

Кацапи в суницях знайшли полуниці,
а нам до вподоби краєць поляниці!
Як мови не знаєш, чого до нас прешся?
Як смерть принесеш, то від неї й загнешся!
=GrafBorisfen=


Рецензии