Мрiй

Пам’ятай, коли ти мрієш - варто політати,
Хмари теж межи не мають, тільки б сили мати.
Вітерець нехай колише, ти йому вiддайся,
Він один, лише підійме, коли лихо маєш.

Там, колодязь біля хати - джерело від мати,
Сльози там свої сховаєш від людського брата.
Там, колосся золотисте серцем вiдчуваєш,
Вiдпочинь синок у макiв, коли я спiваю.


Рецензии