Огън студен

Студен огън днес пламна между ни.
И никакъв пламък дущите не грее.
Подпален беше от хвърлени думи
 с които човек не желай да живее.

Пробвам да вникна дълбоко в очите ти.
Да счупя стъклените ти очертания.
Но всички входове днес са закрити.
На куп си събрала безброй отрицания.

Уверен съм,че с усмивка ще го прокудя.
Ще хвърля жар в стомаха му глухо къркорещ
 Между нас пламна днес огън студен.
Повярвай ми,ще го направим отново горещ.

20.07.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии